FødevareWatch

Nu kan mindre danske producenter også lege med i USA

Den amerikanske sundhedsbølge giver gode muligheder for mindre danske fødevarevirksomheder. Økologisk Landsforening advarer dog mod "jubeloptimisme."

Hvis du laver snacks, drikkevarer eller andre vegetabilske produkter, har du god mulighed for at komme på hylderne i amerikanske supermarkeder som Whole Foods. | Foto: Presse/Whole Foods

NEW YORK: Amerikansk madkultur er mest kendt for fede burgere, gigantiske steaks og sukkersøde desserter.

Men de senere år har særligt storbyboere fået større appetit på nye og anderledes fødevarer. Nu skal maden ikke kun smage godt – den skal også være lavet af sunde og naturlige ingredienser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier