FødevareWatch

Købmænd klar med gennemgribende Spar-omgang

Arbejdet i den nye Meny-kæde skrider hurtigt frem for Dagrofa, og man er nu klar til at kigge nærmere på butikkerne i Spar og Min Købmand-kæderne.

Jørgen Nielsen har stået i spidsen for den store Meny-lancering. Nu er han klar til at hjælpe Min Købmand og Spar-kæderne videre. Foto: Lars Krabbe | Foto: Lars Krabbe/Jyllands-Posten

Koncepterne i Dagrofa-kæderne Spar og Min Købmand skal nu en tur igennem det udviklingsapparat, som i de seneste mange måneder har løftet SuperBest-butikkerne ind i det nye Meny-koncept.

Det skriver Dansk Handelsblad.

Ifølge Jørgen Nielsen, der er direktør i Dagrofas Købmandshuset, som står bag Spar og Min Købmand, skal kæderne og ikke mindst de 325 købmænd, der står bag kædernes butikker, udvikle sig i et forsøg på at blive mere klar til fremtiden.

"Tempo er det vigtigste parameter, men vi skal udvikle købmændene, butikkerne og koncepterne successivt, og det er vigtigt, at købmændene er med i diskussionerne, så de føler ejerskab af de kommende koncepter. Vi er i gang, og allerede nu skal de købmænd, der er klar til det, sætte nye vækstmål," siger Jørgen Nielsen til Dansk Handelsblad

Ifølge Jørgen Nielsen bliver der kigget på alt fra indretning til sortiment og priser, og han forventer, at man allerede er klar med det nye koncept for de to kæder i starten af det kommende år.

Første status fra Meny: God vækst og god stemning

Dagrofa overvejer ny købmandsstruktur

Dagrofa sælger foodservice - direktør forlader koncernledelse

Mere fra FødevareWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

VALG 2022: Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier