FødevareWatch

Dagrofa overvejer ny købmandsstruktur

Fremover intensiverer Dagrofa indsatsen på detailområdet. Det betyder ifølge koncernchefen flere butikker og muligvis en ny købmandsstruktur, hvor Dagrofa vil hjælpe selvstændige købmænd med at investere mere i butikkerne.

Per Thau, koncernchef, Dagrofa | Foto: /ritzau/Lars Krabbe/

Dagligvarekoncernen Dagrofa lægger alle æg i en kurv og sælger milliardforretningen Foodservice Danmark. Fremover skal der satses benhårdt på detail, hvor koncernen har succes med kæderne Kiwi og Meny.

Særligt Meny har fungeret godt for Dagrofa, blandt andet fordi to tredjedele af Danmarks cirka 120 Meny-butikker er helt eller delvist ejet af selvstændige købmænd, der fylder hylderne med lokale varer og højt engagement. Men den særlige købmandsstruktur betyder også, at der ikke bliver investeret nok i butikkerne, forklarer koncernchef i Dagrofa, Per Thau.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier