FødevareWatch

Reitan skal drive flere DSB-kiosker

Aftalen om driften af i alt 77 Kort & Godt-kiosker langs de danske jernbaneskinner er blevet forlænget i yderligere fem år.

Foto: Joachim Adrian/Polfoto/Arkiv

Aftalen mellem Reitan Convenience Denmark og Kort & Godt A/S er blevet forlænget med yderligere fem år, så de frem til 2020 skal drive de 69 Kort & Godt-kiosker, som primært ligger langs det danske jernbanenet.

Det meddeler parterne i en pressemeddelelse.

Udover driften af de 69 kiosker, har Kort & Godt overtaget driften af otte butikker på den nordsjællandske kystbane, som indtil udgangen af året har været drevet af DSB – Øresund i samarbejde med 7-Eleven.

"Knap 80 procent af DSB’s passagerer køber deres billetter elektronisk, men for de resterende 20 procent er det vigtigt at have muligheden for at købe en fysisk billet eller tanke deres rejsekort hos en medarbejder, og derfor glæder det mig, at vi kan tilbyde den service i 77 kiosker rundt i hele landet," siger adm. direktør i Kort & Godt A/S, Søren Skovdal Rasmussen.

Den forlængede aftale indebærer ingen ændringer i den operationelle model. Butikkerne drives fortsat af Kort & Godts salgsteam i samarbejde med 7-Elevens organisation, meddeler de to parter, som siden 2010 har drevet Kort & Godt-kioskerne sammen.

7-Eleven forsøger sig med nyt måltidssats

Her er 7-Elevens næste skridt i Danmark

7-Eleven udvider samarbejde med dansk donutkæde

Mere fra FødevareWatch

Chokoladekoncern undskylder til Kina

Chokoladekoncernen Mars har været ude med en officiel undskyld til Kina, hvor den bl.a. understreger, at Mars ”respekterer Kinas nationale suverænitet”. Det sker, efter koncernen har refereret til Taiwan i en reklamekampagne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier