FødevareWatch

Droppet slagterifusion tager myndighederne på sengen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen havde på ingen måde givet op og ledte stadig efter løsninger for fusionen mellem Danish Crown og Tican, indtil de to slagterier ud af det blå selv afblæste planerne.

Foto: /ritzau/Søren Sielemann/

Det kom som noget af en overraskelse for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, da slagterierne Danish Crown og Tican pludseligt afblæste fusionsplanerne. Ifølge de to slagterier var myndighedernes krav så store, at fusionen ikke længere gav mening. Men Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen var stadig i fuld gang med at finde løsninger, så fusionen kunne blive godkendt, fortæller direktøren.

"Vi har været åbne over for at finde en løsning igennem hele perioden. Det var jo sådan, at vi fik henvist fusionen fra EU-Kommissionen i midten af juli og startede behandlingen af den der. Vi havde så frem til januar til at behandle fusionen. Siden har vi drøftet mulige løsninger med parterne, men de har så valgt at aflyse fusionen, kunne vi så se i dag, midt i processen," siger konstitueret direktør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carsten Smidt, til FødevareWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier