FødevareWatch

Dansk Supermarked: Mette Blomsterberg giver voldsom vækst

Mette Blomsterbergs nye færdigdeje til bagelystne danskere storsælger i Dansk Supermarked, der sjældent har set noget lignende.

Foto: Sanne Christophersen/DR

Næppe er ovnene blevet kolde efter endnu en seermagnetsæson af Den Store Bagedyst på DR 1, inden konditor Mette Blomsterberg bider til bolle med en ny cookiedej, der straks sælger. I en pressemeddelelse fra Dansk Supermarked meldes der om, at konditorens seks nye færdigdeje er en gedigen succes.

De nye deje kan købes i Føtex, Netto og Bilka, og ifølge Dansk Supermarked har Blomsterbergs næsten 200.000 følgere på Facebook modtaget nyheden med ”stor glæde”, mens dejene er blevet ”revet ned af hylderne”:

”Det er sjældent, vi har set et fødevareprodukt skabe så voldsom vækst på så kort tid. Bare fire dage efter Blomsterbergs produkter kom på hylderne, steg omsætningen på færdigdeje betragteligt i Føtex, Netto og Bilka. I Føtex alene var der nærmest en fordobling,” siger produktchef i Dansk Supermarked Kasper Fuglsang.

Hvor stor væksten præcis er i kroner og øre, melder pressemeddelelsen ikke noget om.

Unge i bagerbutikker mangler kontrakter og sygeløn

Slagterbranchen efterlyser en Mette Blomsterberg

Leverandører vil tage magten fra dagligvarekoncernerne

Mere fra FødevareWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

VALG 2022: Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier