FødevareWatch

Nationalpark vil hjælpe fødevareproducenter

Der er penge at hente i Nationalpark Mols Bjerge, som har inviteret lokale fødevarevirksomheder på afgrødejagt.

Foto: MORTEN LANGKILDE/POLFOTO/ARKIV

Når man brygger mjød i området omkring Mols Bjerge, behøver man ikke rejse langt for at få ingredienserne i hus. En plukning kan nemlig snildt foregå i den lokale nationalpark.

I en pressemeddelelse fra Nationalpark Mols Bjerge oplyses det, at man i samarbejde med Syddjurs Kommune har gennemført et forløb med titlen ”Nationalparken på spisekortet”. Her er 12 lokale fødevareproducenter blevet inviteret ud i naturen for at se, hvordan de kan bruge nationalparken i deres varer. Én af producenterne er Odd Castmar-Jensen, der driver det lokale bryggeri Mjødgård:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier