Nationalpark går ind i lokal madudvikling

Folkene bag Nationalpark Mols Bjerge investerer tid og penge i et nyt projekt, som skal fremme produktionen af særlige lokale fødevarer.
Foto: MORTEN LANGKILDE/POLFOTO/ARKIV
Foto: MORTEN LANGKILDE/POLFOTO/ARKIV

Når nu man alligevel har en nationalpark i nærområdet, hvorfor så ikke forsøge at få lidt mere ud af det, end blot den turisme, som på vejen forbi lægger nogle mønter på hoteller og restauranter.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også