FødevareWatch

Nationalpark går ind i lokal madudvikling

Folkene bag Nationalpark Mols Bjerge investerer tid og penge i et nyt projekt, som skal fremme produktionen af særlige lokale fødevarer.

Foto: MORTEN LANGKILDE/POLFOTO/ARKIV

Når nu man alligevel har en nationalpark i nærområdet, hvorfor så ikke forsøge at få lidt mere ud af det, end blot den turisme, som på vejen forbi lægger nogle mønter på hoteller og restauranter.

Ved Mols Bjerge har nationalparken af samme navn valgt at gå ind i et projekt, der skal fremme udviklingen af fødevarer, som er unikke og særlige for lige netop det område på Djursland.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier