Nationalpark går ind i lokal madudvikling
Folkene bag Nationalpark Mols Bjerge investerer tid og penge i et nyt projekt, som skal fremme produktionen af særlige lokale fødevarer.

Når nu man alligevel har en nationalpark i nærområdet, hvorfor så ikke forsøge at få lidt mere ud af det, end blot den turisme, som på vejen forbi lægger nogle mønter på hoteller og restauranter.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Smukfest satser på de lokale leverandører
For abonnenter
Bryggernørd hæver overliggeren for lokale råvarer
For abonnenter