FødevareWatch

Netto på vej mod 15 britiske butikker

Dansk Supermarked har kurs mod 15 Netto-butikker i Storbritannien, og i starten af det kommende år vil de og samarbejdspartneren evaluere, om ekspansionen skal fortsætte.

Foto: Jesper Olesen/Jyllands-Posten

Når første kvartal af 2016 rinder ud, findes der sammenlagt 15 Netto-butikker i det midtbritiske detaillandskab. Det siger Morten Møberg, adm. direktør for Netto i Storbritannien til Børsen.

”Vi har haft en god udvikling i omsætningen i 2015. Vi får dagligt flere og flere kunder i butikkerne, og deres feedback kan vi kun være tilfredse med,” siger direktøren til avisen.

Modtag FødevareWatchs nyhedsbrev gratis to gange dagligt

Til forår vil Dansk Supermarked sammen med samarbejdspartneren Sainsbury’s tage stilling til, om ekspansionsstrategien skal fortsætte, eller om der er andre veje til at få del i de vækstrater på 16-17 pct. som Lidl og Aldi, der er de to discountbannerførere på det britiske marked, oplever for tiden.

Netto får miljømærke: 'Vi er Danmarks største øko-købmand'

Populære samlemærker flytter handel for millioner i supermarkeder

Vivino gør klar til at hente nye millioner i udlandet

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier