FødevareWatch

Den eksklusiv ispind vinder frem

Antallet af luksus-is stiger konstant. Det seneste skud på stammen kommer fra virksomheden Olufs, der tror på, at den gamle klassiker pind-isen har en fremtid.

Det startede med en lækker hjemmelavet ispind fyldt med nødder i Italien og er endt med en succesfuld forretning på Østerbro i København og salg i flere af kaffebarerne i kæden Riccos.

Den lille ismager Olufs havde kun haft dørene åbne i ganske få måneder i foråret 2013, da de blev kontaktet af indehaveren af kaffekæden Riccos, som ønskede at begynde et samarbejde om at sælge Olufs ispinde i hans kaffebarer. Ikke lang tid efter startede Olufs også et samarbejde med Irma på Akseltorv, hvor ispindene nu sælges.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier