FødevareWatch

Tican rammes af langsommelig fusionsproces

I Tican havde man regnet med, at Danish Crown-fusionen ville være godkendt i september. Det blev den ikke, og nu begynder forretningsgrundlaget at smuldre, siger direktør.

Foto: /Ritzau/Rasmus Baaner,

Godkendelsen af den kommende fusion mellem Tican og Danish Crown trækker ud, og det mærker Tican-chef Ove Thejls, som har svært ved at sælge større partier kød, når kundegrundlaget bliver mindre samt holde på medarbejdere, der ikke har sikkerhed for fremtidens jobsituation.

Til Børsen siger Ove Thejls blandt andet:

"Faktisk er jeg da overrasket over, hvor godt vi har formået at klare tingene under de givne betingelser. Nu begynder det bare at blive kritisk. Vi slagter og får afsat produkterne, men skal vi sælge større mængder til nye kunder, fordi nogle aftagere forsvinder, så bliver det jo til lidt andre priser."

Kommer den ventede afgørelse fra de danske konkurrencemyndigheder på plads i løbet af oktober, kan Tican nå at få afsluttet 2014/15-regnskabet mv., siger Thejls til Børsen.

Tican vinder på græsk deroute

EU: Slagterifusion kan påvirke dansk konkurrence

Konkurrence-krav kan stoppe slagterifusion

Danish Crowns nye direktør: "Jeg har aldrig været bange for en udfordring" 

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier