FødevareWatch

Danish Crowns nye direktør: "Jeg har aldrig været bange for en udfordring"

Styrtdykkende fødevarepriser og importforbud skræmmer ikke den tidligere Arla-direktør Jais Valeur, som bliver ny topchef i Danish Crown. Han vil sætte effektivisering i højsæde, fortæller han til FødevareWatch.

Det er ikke bare et par store sko, som Jais Valeur skal udfylde, når han overtager direktør-roret fra Kjeld Johannesen i Danish Crown. Det er også et par varme sko.

Jeg er kendt som en ret omgængelig person, men også ekstremt resultatorienteret.

Jais Valeur, tiltrædende adm. direktør, Danish Crown

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier