FødevareWatch

Oliegigant fortsætter asiatisk ekspansion

Dansk-svenske AAK opkøbte så sent som i slutningen af september majoriteten i en stor indisk madolieforretning, og nu offentliggør koncernen så et nyt partnerskab, der skal åbne døren ind til et andet stort asiatisk marked.

Foto: Gregers Tycho/Polfoto

Der står Asien på store dele af vækststrategien i madoliekoncernen AAK. I slutningen af september købte AAK 51 pct.  i den indiske olie- og fedtproducent Kamani Oil Industries Pvt Ltd, der omsætter for omkring 800 mio. kr. og nu etablerer selskabet et samarbejde med Miyoshi Oils & Fats Co på det japanske marked.

Det nye fælles selskab hedder AAK Miyoshi JP og skal understøtte de aktiviteter som AAK har i området, samt fokusere på salg af produkter på markederne for chokolade, konfektion, mejeri og børneernæring, skriver AAK i en meddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier