FødevareWatch

Oliegigant fortsætter asiatisk ekspansion

Dansk-svenske AAK opkøbte så sent som i slutningen af september majoriteten i en stor indisk madolieforretning, og nu offentliggør koncernen så et nyt partnerskab, der skal åbne døren ind til et andet stort asiatisk marked.

Foto: Gregers Tycho/Polfoto

Der står Asien på store dele af vækststrategien i madoliekoncernen AAK. I slutningen af september købte AAK 51 pct.  i den indiske olie- og fedtproducent Kamani Oil Industries Pvt Ltd, der omsætter for omkring 800 mio. kr. og nu etablerer selskabet et samarbejde med Miyoshi Oils & Fats Co på det japanske marked.

Det nye fælles selskab hedder AAK Miyoshi JP og skal understøtte de aktiviteter som AAK har i området, samt fokusere på salg af produkter på markederne for chokolade, konfektion, mejeri og børneernæring, skriver AAK i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier