FødevareWatch

AAK køber indisk madolieproducent

Den dansk-svenske madoliekoncern AAK har globale ambitioner. Derfor har selskabet nu købt 51 pct. i en indisk olie- og fedtproducent, der omsætter for omkring 800 mio. kr.

Foto: AAK/ PR

Olie-og fedtproducenten AAK, der tidligere har haft hovedsæde i Aarhus, men som i dag har hjemme i svenske Karlshamn, har i de senere år drejet sig væk fra det nordiske og europæiske marked, og som led i de globale ambitioner har virksomheden nu købt majoriteten i den indiske producent Kamani Oil Industries Pvt Ltd.

Fremover ejer AAK 51 pct. af den indiske virksomhed, som ifølge AAK er en af de ledende producenter inden for specialfedt- og olie til fødevareproduktion. Kamani Oil Industries Pvt Ltd har en omsætning på én mia. svenske kroner, hvilket svarer til omkring 800 mio. danske kroner, og producerer årligt 100.000 tons fedt og olie.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier