FødevareWatch

Wal-Mart fyrer 450 i hovedkvarteret

Den amerikanske detailkæmpe siger farvel til et stort antal medarbejdere i sit hovedkvarter i Arkansas.

Den amerikanske detailkæmpe Wal-Mart svinger sparekniven i sit hovedkvarter, der ligger i Betonville i Arkansas. I et notat til de ansatte fortæller selskabets topchef, Doug McMillon, at 450 medarbejdere kan se frem til en fyreseddel.

"Dette sker som led i tilbagetrækning på nogle områder og investeringer i andre," skrev topchefen blandt andet i beskeden.

Wal-Mart har ifølge Bloomberg News 19.000 medarbejdere beskæftiget i sit hovedkvarter. Aktien i Wal-Mart ligger ved 17.30-tiden dansk tid til et fald på 0,7 pct. til 63,82 dollar.

Amerikansk fødevarekoncern vil fyre 1.500

Britisk detailkæde kan fyre op til 900

Amerikansk øko-kæde fyrer 1.500 butiksansatte

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier