FødevareWatch

Kjeld Johannesen: Nu bliver der tid til AaB's midtuge-kampe

INTERVIEW: Efter 27 år tager Kjeld Johannesen afsked med den koncern, som han på mange måde er synonymet på. FødevareWatch har talt med den afgående Danish Crown-direktør, der nu ser frem til at kunne komme mere på stadion i Aalborg i fremtiden.

Han meldte det egentlig allerede ud sidste år i sommer. Nu ville Kjeld Johannesen efter mere end 25 år i spidsen for Danmarks største slagterikoncern, Danish Crown, i gang med noget nyt.

Og torsdag formiddag kom meddelelsen så. Kjeld Johannesen stopper som adm. direktør i Danish Crown 1. april 2016, og dermed slutter en æra for ikke bare slagterikoncernen men også for den i dag 62-årige slagteriboss. FødevareWatch har talt med ham om de i alt 27 år i slagterikoncernen og om den endelige beslutning om at stoppe.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier