FødevareWatch

Kjeld Johannesen: Nu bliver der tid til AaB's midtuge-kampe

INTERVIEW: Efter 27 år tager Kjeld Johannesen afsked med den koncern, som han på mange måde er synonymet på. FødevareWatch har talt med den afgående Danish Crown-direktør, der nu ser frem til at kunne komme mere på stadion i Aalborg i fremtiden.

Han meldte det egentlig allerede ud sidste år i sommer. Nu ville Kjeld Johannesen efter mere end 25 år i spidsen for Danmarks største slagterikoncern, Danish Crown, i gang med noget nyt.

Og torsdag formiddag kom meddelelsen så. Kjeld Johannesen stopper som adm. direktør i Danish Crown 1. april 2016, og dermed slutter en æra for ikke bare slagterikoncernen men også for den i dag 62-årige slagteriboss. FødevareWatch har talt med ham om de i alt 27 år i slagterikoncernen og om den endelige beslutning om at stoppe.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier