FødevareWatch

Danish Crown omorganiserer og forfremmer direktør

Danish Crown opdeler den store division DC Pork i fire forretningsområder. Den ændring baner vej for en direktør-forfremmelse.

Foto: Joachim Adrian/Polfoto/Arkiv

Danish Crown ændrer struktur i divisionen DC Pork, og det betyder, at der ikke skal ansættes en efterfølger for den tidligere chef Jesper Friis.

Det oplyser kødkoncernen i en pressemeddelelse.

Jesper Friis blev afskediget i januar i år efter et par års ansættelse. Han er i dag direktør for Lagkagehuset.

"Danish Crown ændrer strukturen i koncernens division for fersk svinekød. Det betyder, at der ikke ansættes ny divisionsdirektør i koncernen, og at DC Pork i stedet opdeles i fire selvstændige forretningsområder. Det betyder også, at produktionsdirektør Søren F. Eriksen forfremmes til direktør af en ny forretningsenhed – DC Pork B2B," hedder det i pressemeddelelsen.

DC Pork vil fremover være opdelt i 4 selvstændige forretningsområder:

*DC Pork B2B

*DC Pork Danmark

*DC Fleisch

*KLS Ugglarps

De fire selvstændige forretningsområder vil referere direkte til direktøren for DC Fresh Meat, adm. direktør Kjeld Johannesen.

"Vi har vurderet, at der kan skabes en endnu bedre synergi ved at ændre lidt på organisationen. Ledelses- og ansvarsforholdene i DC Pork Danmark, DC Fleisch og KLS Ugglarps er uændrede med hhv. Uffe Frovst, Steen Sønnichsen og Jonas Tunestål i spidsen, mens det nyoprettede forretningsområde DC Pork B2B, som omfatter de seks svineslagterier i Danmark, soslagteriet i Skærbæk, udbeningsafdelingerne i Polen og Tyskland og udbening og bacon i Bugle, England, får Søren F. Eriksen som direktør. DC Pork B2B omfatter også eksportsalget," siger Kjeld Johannesen.

Ny direktørpost til Jesper Friis 

 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier