FødevareWatch

Geia Food er nu blandt Danmarks største

På Børsens liste over landets 1.000 største virksomheder er Geia Food i Aalborg og Skælskør netop rykket ind. Målet er at passere milliard-linjen i 2015, siger den adm. direktør

Geia Food satser på milliard-regnskab i 2015, fortæller den adm. direktør Claus Ravnsbo. | Foto: Toke Hage

Handel med føde- og drikkevarer på køl og frost er blevet en milliardforretning for det Aalborg-baserede Geia Food. Det voksende resultat betyder, at fødevarevirksomheden er blevet den nye dreng i klassen på Børsens top 1.000 over Danmarks største selskaber.

"Vi kommer til at passere milliarden i 2015. Det er vi vældig tilfredse med. Det er vigtigt for os, at vi hele tiden vokser og udvikler os, og derfor holder vi øjne og ører åbne for muligheder for opkøb, for eksempel i Sverige, hvor vi har været siden 2010," siger Geia Foods adm. direktør Claus Ravnsbo til Børsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier