A-frost går ind i fusion med rekordoverskud

Det nordjyske selskab A-frost, som ved nytår indgik i en fusion under navnet Geia Food, kom ud af 2013 med det bedste resultat i ti år.
Foto: Polfoto
Foto: Polfoto

Det var et A-frost i storform, der 1. januar 2014 fusionerede med Mortensen Food under det nye navn Geia Food A/S.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også