FødevareWatch

A-frost går ind i fusion med rekordoverskud

Det nordjyske selskab A-frost, som ved nytår indgik i en fusion under navnet Geia Food, kom ud af 2013 med det bedste resultat i ti år.

Foto: Polfoto

Det var et A-frost i storform, der 1. januar 2014 fusionerede med Mortensen Food under det nye navn Geia Food A/S.

Aalborgensiske A-frost præsterede et overskud på 9,7 mio. kr., hvilket var selskabets bedste resultat i ti år. Det var samtidig en forbedring på næsten 3 mio. kr. i forhold til 2012.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier