FødevareWatch

Kohberg slår dejen op til en ny vækst

Den sønderjyske brødkoncern har med en helt ændret virksomhed atter fået fart i omsætning og indtjening.

Friskbagt brød leveret hver nat til discountbutikker over hele landet, udskiftning af stort set hele lederlaget i virksomheden samt lancering af to dukker, der skal markedsføre selskabet. Sådan lyder tre af ingredienserne i opskriften, som den sønderjyske Kohberg-koncernen arbejder efter for at vende en negativ udvikling.

Det familieejede selskab er fortsat midt i et omfattende gearskifte, som bestyrelsesformanden ynder at kalde forandringerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier