Toplinjevækst på nordiske markeder i Geia Food

Aalborg-baserede Geia Food, der sidste år blev resultatet af fusionen mellem A-frost og Mortensen Food, oplever stor vækst på især det finske og norske marked.
Claus Ravnsbo er CEO for Geia Food A/S, der har hovedkontor i Aalborg. Geia Food har også kontorer i Skælskør og datterselskaber i Sverige og Finland.
Claus Ravnsbo er CEO for Geia Food A/S, der har hovedkontor i Aalborg. Geia Food har også kontorer i Skælskør og datterselskaber i Sverige og Finland.

Kun en måned efter at fusionen mellem A-frost og Mortensen Food 1. januar 2014 var etableret under det nye navn Geia Food A/S, startede Aalborg-virksomheden et finsk datterselskab.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter