FødevareWatch

Toplinjevækst på nordiske markeder i Geia Food

Aalborg-baserede Geia Food, der sidste år blev resultatet af fusionen mellem A-frost og Mortensen Food, oplever stor vækst på især det finske og norske marked.

Claus Ravnsbo er CEO for Geia Food A/S, der har hovedkontor i Aalborg. Geia Food har også kontorer i Skælskør og datterselskaber i Sverige og Finland.

Kun en måned efter at fusionen mellem A-frost og Mortensen Food 1. januar 2014 var etableret under det nye navn Geia Food A/S, startede Aalborg-virksomheden et finsk datterselskab.

Godt et år inde i det nye marked, oplever Geia Food ifølge eget udsagn stor finsk vækst, ligesom man også i Norge har fået rigtig godt fat.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier