FødevareWatch

Bundlinjen vokser hos sønderjyske pølsefamilier

Salget af sønderjyske pølser stiger støt hos Slagter Lampe, der fra sin pølsefabrik i Haderslev kæmper mod andre lokale familiefirmaer om at lave den mest ægte sønderjyske pølse.

Foto: Ole Lind/Polfoto/Ritzau Scanpix

Det går godt for de lokale producenter af klassiske sønderjyske pølser, der har rykket frankfurtere, salamier og de gode gammeldags kålpølser ud af slagtervinduerne i Haderslev og Højer og i stedet kæmper om pladsen i detailkædernes kølemontrer.

Det viser en gennemgang af regnskaberne fra de tre familieejede sønderjyske pølseproducenter Højer Pølser, Christian Vollstedt og E. Lampe Pølsegården, der alle havde stigende resultater i seneste regnskabsår.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier