FødevareWatch

Bundlinjen vokser hos sønderjyske pølsefamilier

Salget af sønderjyske pølser stiger støt hos Slagter Lampe, der fra sin pølsefabrik i Haderslev kæmper mod andre lokale familiefirmaer om at lave den mest ægte sønderjyske pølse.

Foto: Ole Lind/Polfoto/Ritzau Scanpix

Det går godt for de lokale producenter af klassiske sønderjyske pølser, der har rykket frankfurtere, salamier og de gode gammeldags kålpølser ud af slagtervinduerne i Haderslev og Højer og i stedet kæmper om pladsen i detailkædernes kølemontrer.

Det viser en gennemgang af regnskaberne fra de tre familieejede sønderjyske pølseproducenter Højer Pølser, Christian Vollstedt og E. Lampe Pølsegården, der alle havde stigende resultater i seneste regnskabsår.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier