Mondelez afviser salgsrygter

Mondelez har ingen planer om at skille sig af med sin selvstændige forretning for smøreost, siger selskabets europæiske chef.
Foto: Mondelez/PR
Foto: Mondelez/PR

Rygterne har floreret, siden den amerikanske fødevarekoncern Mondelez gjorde sin forretning for smøreost og –pålæg til en selvstændig forretning, men de bliver nu afvist af selskabet selv. Forretningen er ikke til salg.

Det skriver Reuters.

Mondelez sagde sidste år, at man ville gøre afdelingen, der blandt andet sælger flødeosten Philadelphia, til et selvstændigt selskab. Og det affødte allerede dengang spekulationer om et egentligt frasalg.

”Der var rygter i markedet om det, som der tit er. Men vi har på nuværende tidspunkt ingen intentioner (om et frasalg, red.),” siger Hubert Weber, der står i spidsen for Mondelez’ europæiske forretning.

Ifølge direktøren skulle forretningen skilles fra Mondelez kaffeforretning i forbindelse med en fusion med kaffeselskabet DE Master Blenders, som er blevet til selskabet Jacob Douwe Egberts. Og det var derfor et spørgsmål om enten at integrere forretningsdelen i selskabets snack-afdeling eller gøre den til et selvstændigt selskab. Og her valgte man altså sidstnævnte løsning.

Medie: Mondelez vil frasælge Philadelphia

Ny opsplitning på vej i Mondelez

Mondelez ansætter chef for forretningsudvikling

Mondelez har held med spareplan

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også