FødevareWatch

Stramt fokus på pizzapølser giver rekordresultat

Virksomheden DK-Food’s, der laver peperoni til over 400 millioner pizzaer om året, tjener mere end nogensinde. Succesen skyldes det ekstremt smalle forretningsområde, forklarer direktøren.

Foto: PR/POLFOTO/AP/arkiv

DK-Food’s i Kjellerup i Midtjylland laver peperoni, salami og chorizo-pølser til pizzaer. Helt enkelt og ligetil. Virksomheden står solidt på sit pizzapølse-fundament, hvor den har stået siden stiftelsen i 2003. Og hvorfor også flytte sig, når både omsætning og indtjening stryger i vejret?

Virksomheden landede et rekordoverskud efter skat på 31,3 mio. kr. i det skæve regnskabsår 2014/2015. Det er 12 mio. kr. mere end året før og cirka 20 mio. kr. mere end for to år siden. Tallene fremgår af DK-Food’s årsregnskab, der til gengæld ikke siger noget om omsætningen. Men ifølge direktør og medejer af DK-Food’s Per Fischer Larsen er procentstigningen i omsætningen tocifret.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier