Stor tilbagekaldelse fra Kraft Heinz tidobles

Kraft Heinz trak over sommeren 36.000 kasser toastost tilbage fra det amerikanske marked. Men i den forgangne uge måtte tilbagekaldelsen udvides til at omfattende ti gange så mange varer.
Foto: Charles Rex Arbogast/AP/POLFOTO/arkiv
Foto: Charles Rex Arbogast/AP/POLFOTO/arkiv

I slutningen af juli måtte det nyoprettede fødevarekonglomerat Kraft Heinz trække 36.000 kasser af toastosten Kraft Singles fra det amerikanske marked. Det skete efter at forbrugere havde klaget over kvælningsfare fra den individuelle indpakning af osteskiverne. Men nu viser det sig, at ti gange så mange varer er berørte af problemerne.

Det skriver Associated Press.

Koncernen oplyste således torsdag i sidste uge, at man måtte trække yderligere 335.000 kasser af toastosten fra markedet i USA på baggrund af de samme problemer, som man opdagede i juli. Det skete, efter man havde modtaget to nye indberetninger om kvælningsfare fra produkterne.

Produkterne er blandt andet solgt i USA, Puerto Rico og Sydkorea, samt en række småøer i Caribien.

Kraft Heinz blev i den forgangne måned også tvunget til at tilbagekalde næsten en million kilo kalkunbacon af mærket Oscar Mayer i hjemlandet, ligesom det hedengangne Kraft Foods i marts måtte tilbagekalde 6,5 millioner pakker af den populære færdigret Macaroni & Cheese efter flere kunder havde fundet metalstykker i maden.

Kraft Heinz tilbagekalder næsten 1 mio kg kalkunbacon

Kraft tilbagekalder ikonisk færdigret efter fund af metal

Kraft Heinz-fusionen skidt fra start

Kraft Heinz i stor fyringsrunde

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også