FødevareWatch

Kraft tilbagekalder ikonisk færdigret efter fund af metal

Koncernen tilbagekalder flere millioner pakker af Macaroni & Cheese, da kunder har fundet små metalstykker i den populære færdigret. 

Foto: Paul Sakuma/AP Photo/Polfoto

Kraft Foods tilbagekalder 6,5 millioner pakker af den populære færdigret, Macaroni & Cheese, efter flere kunder har fundet metalstykker i maden.

Det skriver flere internationale medier.

Fødevarekoncernen er blevet kontaktet af otte kunder, der har fået sig en ubehagelig overraskelse, mens de tilbagekaldte produkter har været i handlen over hele USA og flere lande i Sydamerika og i Caribien.

Ingen er endnu kommet til skade, men Kraft advarer på det kraftigste mod at spise Macaroni & Cheese i de berørte lande, hvis pakkens udløbsdato er mellem 18. september og 11. oktober i år.

”Vi tror, at et stykke rustfri stål har sat sig fast i en metalmaskine, hvilket kan have skabt friktion og resulteret i, at små stykker af metal måske er faldet ned i produktet,” siger Joyce Hodel, talsperson fra Kraft, til Reuters.

Den omfattende tilbagekaldelse kommer på et uheldigt tidspunkt for Kraft, der har kæmpet med svigtende salg, siden koncernen blev udskilt fra Mondelez i 2012.

Minister lover flere penge til bedre listeria-indsats

Virksomheder vægter troværdighed højere end kvalitet

Flere europæere bliver smittet med livsfarlig bakterie

Listeria-sagen førte til flere tilbagekaldelser

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier