FødevareWatch

Kraft tilbagekalder ikonisk færdigret efter fund af metal

Koncernen tilbagekalder flere millioner pakker af Macaroni & Cheese, da kunder har fundet små metalstykker i den populære færdigret. 

Foto: Paul Sakuma/AP Photo/Polfoto

Kraft Foods tilbagekalder 6,5 millioner pakker af den populære færdigret, Macaroni & Cheese, efter flere kunder har fundet metalstykker i maden.

Det skriver flere internationale medier.

Fødevarekoncernen er blevet kontaktet af otte kunder, der har fået sig en ubehagelig overraskelse, mens de tilbagekaldte produkter har været i handlen over hele USA og flere lande i Sydamerika og i Caribien.

Ingen er endnu kommet til skade, men Kraft advarer på det kraftigste mod at spise Macaroni & Cheese i de berørte lande, hvis pakkens udløbsdato er mellem 18. september og 11. oktober i år.

”Vi tror, at et stykke rustfri stål har sat sig fast i en metalmaskine, hvilket kan have skabt friktion og resulteret i, at små stykker af metal måske er faldet ned i produktet,” siger Joyce Hodel, talsperson fra Kraft, til Reuters.

Den omfattende tilbagekaldelse kommer på et uheldigt tidspunkt for Kraft, der har kæmpet med svigtende salg, siden koncernen blev udskilt fra Mondelez i 2012.

Minister lover flere penge til bedre listeria-indsats

Virksomheder vægter troværdighed højere end kvalitet

Flere europæere bliver smittet med livsfarlig bakterie

Listeria-sagen førte til flere tilbagekaldelser

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier