Firmaet Slagter Sørensen har investeret godt en mio. kr. i udstyr til et nyt slagteri, der slår dørene op 2. november i Videbæk i Ringkøbing-Skjern Kommune, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern ifølge Food-Supply.
Det 260 kvadratmeter store slagteri forventes at kunne slagte 35-40 kreaturer og 70 grise om ugen samt får og lam, og kundegruppen er landmænd, gårdbutikker og folk med fritidsbrug med et mindre antal dyr.
Ifølge slagteriets stifter Nicolaj Sørensen og slagtermester Christian Holkgaard Christensen er der ikke tale om et slagtehus, men et slagteri i mindre format med lige så avanceret teknik på linje med de større.
”Flowet bliver som på de store slagterier med hængende slagtning, hvilket er bedst på alle måder, både hygiejnisk og ergonomisk. Rigtigt meget bliver automatisk som på de store slagterier,” siger Christian Holkgaard Christensen til dagbladet.
Slagterier vokser på blodrød baggrund
Danish Crown vil genansætte 110 slagtere
Slagterigigant i århundredets orkan
Thises Coop-aftale udfordrer Friland