FødevareWatch

Nyt jysk slagteri på trapperne

I starten af november åbner nyt slagteri i Vestjylland. Slagteriet forventes at kunne slagte op til 130 dyr om ugen.

Foto: Colourbox

Firmaet Slagter Sørensen har investeret godt en mio. kr. i udstyr til et nyt slagteri, der slår dørene op 2. november i Videbæk i Ringkøbing-Skjern Kommune, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern ifølge Food-Supply.

Det 260 kvadratmeter store slagteri forventes at kunne slagte 35-40 kreaturer og 70 grise om ugen samt får og lam, og kundegruppen er landmænd, gårdbutikker og folk med fritidsbrug med et mindre antal dyr.

Ifølge slagteriets stifter Nicolaj Sørensen og slagtermester Christian Holkgaard Christensen er der ikke tale om et slagtehus, men et slagteri i mindre format med lige så avanceret teknik på linje med de større.

”Flowet bliver som på de store slagterier med hængende slagtning, hvilket er bedst på alle måder, både hygiejnisk og ergonomisk. Rigtigt meget bliver automatisk som på de store slagterier,” siger Christian Holkgaard Christensen til dagbladet.

Slagterier vokser på blodrød baggrund

Danish Crown vil genansætte 110 slagtere

Slagterigigant i århundredets orkan

Thises Coop-aftale udfordrer Friland 

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier