FødevareWatch

Fremtidens ølbryggere skal tænke i sundhed

Sundhed og kvalitet vil få mere plads på skemaet, når fremtidige studerende skal uddannes i bryggeriets kunst, lyder det fra bryggerhøjskolens nytiltrådte rektor, Gitte Gross.

Der skal undervises mere i sundhed og kvalitet på Den Skandinaviske Bryggerhøjskole. Sådan lyder visionen fra uddannelsens nye rektor Gitte Gross. Med en fortid som chef på DTU Fødevareinstituts Afdeling for Ernæring falder det hende naturligt at inddrage et sundhedsmæssigt aspekt i den nye stilling, som hun tiltrådte 1. juni.

Den 90 år gamle bryggerhøjskole med hovedsæde i Carlsberg Byen i Valby uddanner i dag brygmestre og mikrobryggere inden for traditionel ølbrygning. Men med nye kræfter i chefstolen bliver der rusket op i uddannelsens indhold, som står over for friske, innovative idéer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier