FødevareWatch

Bryggernørd hæver overliggeren for lokale råvarer

I en tid, hvor både dansk dagligvarehandel og producenter higer efter lokale råvarer, går Claus Christensen fra Munkebo Mikrobryg et ekstra skridt. Han har udviklet en lokal gær og vil dyrke humle på nabomarken.

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Claus Christensen er grundlægger og indehaver af Munkebo Mikrobryg, som ligger få kilometer fra sydfynske Kerteminde.

Lokale råvarer, lokal historie – angiveligt kan danske producenter og forhandlere ikke få nok af den gode lokale historie. Og det er da også den historie, Claus Christensen køber ind på – men man kommer heller ikke udenom, at han går langt efter det lokale.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier