FødevareWatch

Mikrobrygger: Jeg bliver aldrig ølnørd

Brygmester Casper Vorting fra Bøgedal Bryghus har brygget øl i 14 år – men det kunne lige så godt have været hindbærmarmelade, siger han.

- | Foto: Carsten Andreasen/Polfoto

Bøgedal hedder gården, hvor Casper Vorting bor og har etableret sit mikrobryggeri af samme navn.

I dag er han brygmester, men det er egentligt tilfældigt, at det lige var øllen, det endte med. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier