FødevareWatch

Vestjysk bryghus vil erobre verden

Mylius Erichsen Bryghus vil fordoble sin produktion og investere i nye anlæg. Det er enten det, eller tilbage til kælderen, siger bestyrelsesformanden.

I begyndelsen af forrige århundrede drog Ludvig Mylius-Erichsen ud fra Ringkøbing for at erobre verden. Først udforskede han den jyske hede, siden ledede han Danmarks-ekspeditionen i det nordøstlige Grønland, hvor en halvø er navngivet efter ham.

Det samme er det lokale mikrobryggeri i Ringkøbing, Mylius-Erichsen. Siden 2007 har det lavet øl til det lokale marked, hvor det sælges fra Tarm til Vinderup, men lige som byens stolte søn har også bryghuset ambitioner om at udvide horisonten. Med en dobbelt så stor produktion som den akutelle på omkring 80.000 l.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier