Fantombrygger takker nej til supermarkederne

Det er for risikabelt at lægge alle sine æg i én kurv, og derfor er Klosterbryggeriet skeptisk over for fordelene ved at komme på hylderne i supermarkederne.
Det er ior risikabelt at afsætte hele sin produktion til detailhandlen, mener brygger Poul Erik Hansen. | Foto: Ritzau/Casper Dalhoff/Arkiv
Det er ior risikabelt at afsætte hele sin produktion til detailhandlen, mener brygger Poul Erik Hansen. | Foto: Ritzau/Casper Dalhoff/Arkiv

Danskernes tørst for specialøl er steget markant det seneste årti, hvor håndbajeren i stigende grad er skiftet ud med øltyper som ale, stout og bock.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også