FødevareWatch

Fantombrygger takker nej til supermarkederne

Det er for risikabelt at lægge alle sine æg i én kurv, og derfor er Klosterbryggeriet skeptisk over for fordelene ved at komme på hylderne i supermarkederne.

Det er ior risikabelt at afsætte hele sin produktion til detailhandlen, mener brygger Poul Erik Hansen. | Foto: Ritzau/Casper Dalhoff/Arkiv

Danskernes tørst for specialøl er steget markant det seneste årti, hvor håndbajeren i stigende grad er skiftet ud med øltyper som ale, stout og bock.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier