FødevareWatch

Mikrofirma med makro-succes

Brygmester på Aarhus Bryghus, Niels Buchwald, satser på eksport – og den første whisky er på vej.

Søren Møller Andersen har travlt med at tage fra, når ølflaskerne bliver påfyldt. Han er én af i alt seks fuldtidsansatte medarbejdere på Aarhus Bryghus, der har leveret et flot regnskab. | Foto: Gregers Tycho

Skiltet med koncern-store typer på mikrobryggeriet Aarhus Bryghus’ facade på Gunnar Clausens vej i Viby er klar i mælet:

"World Headquarters."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier