FødevareWatch

Mikrofirma med makro-succes

Brygmester på Aarhus Bryghus, Niels Buchwald, satser på eksport – og den første whisky er på vej.

Søren Møller Andersen har travlt med at tage fra, når ølflaskerne bliver påfyldt. Han er én af i alt seks fuldtidsansatte medarbejdere på Aarhus Bryghus, der har leveret et flot regnskab. | Foto: Gregers Tycho

Skiltet med koncern-store typer på mikrobryggeriet Aarhus Bryghus’ facade på Gunnar Clausens vej i Viby er klar i mælet:

"World Headquarters."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier