Mikrofirma med makro-succes

Brygmester på Aarhus Bryghus, Niels Buchwald, satser på eksport – og den første whisky er på vej.
Søren Møller Andersen har travlt med at tage fra, når ølflaskerne bliver påfyldt. Han er én af i alt seks fuldtidsansatte medarbejdere på Aarhus Bryghus, der har leveret et flot regnskab. | Foto: Gregers Tycho
Søren Møller Andersen har travlt med at tage fra, når ølflaskerne bliver påfyldt. Han er én af i alt seks fuldtidsansatte medarbejdere på Aarhus Bryghus, der har leveret et flot regnskab. | Foto: Gregers Tycho
AF HENRIK GRØNVALD, JYLLANDS-POSTEN

Skiltet med koncern-store typer på mikrobryggeriet Aarhus Bryghus’ facade på Gunnar Clausens vej i Viby er klar i mælet:

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også