FødevareWatch

L&F skal betale 19 mio tilbage

Videncenter for Svineproduktion har i årene 2007-2013 modtaget næsten 19 mio. kr. for meget i EU-støtte. Dem skal Landbrug & Fødevarer nu betale tilbage.

Foto: TOBIAS NØRGAARD PEDERSEN

Det koster nu Landbrug & Fødevarer dyrt, at Videncenter for Svineproduktion, nu del af SEGES, i årene 2007-2013 modtog uberettiget støtte fra EU’s landdistriktsprogram.

Det skriver Altinget.dk.

Den samlede regning lyder på 18,6 mio. kr. efter, at NaturErhvervstyrelsen sammen revisionsfirmaet Deloitte i lidt mere end et år har gennemgået 13 konkrete projekter med en samlet udbetaling på i alt 36 mio. kr.

"Vi betaler regningen, som NaturErhvervstyrelsen har sendt til os, og så er den ikke længere. Vi synes selvfølgelig ikke, at vi her har udvist en rigtig administrationspraksis, og vi vil gøre vores yderste for, at det ikke sker igen,” siger Jan Mousing, administrerende direktør i SEGES.

Bilagsrod koster L&F 56 mio kr

EU: Danmark taber ankesag om landbrugsstøtte for 750 mio kr

EU’s fødevareeksport hæmmet af Rusland

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier