Just-Eat sætter ny rekord

Just-Eat fremlægger halvårsregnskab med massiv vækst på både top- og bundlinje. Det har været en fremragende start på året, lyder det fra topchef.

Just-Eat fortsætter sin markante vækst og hæver både omsætning og indtjeningsgrad i det netop offentliggjorte halvårsregnskab.

Det skriver Børsen.

Ifølge avisen lyder omsætningen nu på 107,8 mio. pund, svarende til mere end en fordobling på 12 måneder. Driftsindtjeningen lyder på 25,8 mio. pund.

”Det har været en fremragende start på året. Antallet af ordrer er steget med 52 pct., og selv hvis vi ser bort fra de udgifter, vi har haft i forbindelse med en række virksomhedsopkøb, vokser vi med 47 pct. Vi har oplevet en stigende vækst i adskillige markeder, inklusiv Danmark. Så det er en stærk indsats af hele holdet,” siger adm. direktør David Buttress til avisen.

Som et led i vækstplanerne, har koncernen opkøbt en række konkurrenter i løbet af det sidste halve år – det seneste eksempel fra juni var den australske virksomhed Menulog.

Omsætningen i den danske del af forretningen steg fra 69 mio. kr. i første halvår 2014 til 71 mio. kr. i første halvår 2015.

Den danske café- og restaurantindustri blomstrer

Just Eat har gang i forretningen

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også