Direktør forlader Danish Crown

Kommunikationsdirektør Anne Villemoes forlader kødkoncernen Danish Crown.
Foto: RASMUS FLINDT PEDERSEN/POLFOTO/ARKIV
Foto: RASMUS FLINDT PEDERSEN/POLFOTO/ARKIV

Kødkoncernen Danish Crown skal på jagt efter en ny direktør til at stå i spidsen for virksomhedens kommunikation.

Efter ti år som kommunikationsdirektør i Danish Crown har Anne Villemoes valgt at gå nye veje. Hun fratræder, når årets resultat offentliggøres ved udgangen af november i år.

Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

"Vi har haft et godt og tæt samarbejde i ti år, og det er naturligt, at begge parter er klar til at se på tingene med nye øjne. Vi har valgt at følge opgaverne fornuftigt til dørs, og vi har bedt Anne Villemoes om at hjælpe med at definere profilen på den, der skal overtage jobbet, som vi forventer vil blive besat eksternt," siger CEO for Danish Crown Kjeld Johannesen.

De kommende måneder vil Anne Villemoes varetage opgaven som rådgiver for direktion og formandskab og følge en lang række opgaver til dørs – herunder udarbejdelsen af årsrapport og lignende. Hun vil også fortsat fungere som strategisk sparringspartner i koncernens kommunikationsafdeling frem til udgangen af november, hedder det videre.

Skal være selvstændig

"Det har været en fantastisk og lærerig oplevelse at være med til at skabe nye værktøjer og sætte Danish Crown på kortet på en ny måde. Men nu trækker det i mig for at prøve kræfter med nye opgaver i et andet regi. Efter nøje overvejelse bliver det i rollen som selvstændig kommunikationskonsulent, når vi har afrundet det gode samarbejde i Danish Crown familien," siger Anne Villemoes, der er kendt for at kalde en spade for en spade og ikke gå af vejen for at ruske op i baglandet, der som bekendt er danske svineproducenter.

Som tidligere beskrevet på FødevareWatch har Villemoes været på en nylig liste over 100 af mest indflydelsesrige kommunikationsfolk i verden. Det var på listen "The Holmes Report's Influence 100" fra analysevirksomheden Holmes Report.

Anne Villemoes fremhæves som direktøren, der har sikret Danish Crown et godt ry i en branche, hvor omdrejningspunktet handler om at slå dyr ihjel.

Danish Crown-direktør blandt de 100 mest indflydelsesrige 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også