FødevareWatch

Kurator: Slikfusker-firma skal tjekkes af politiet

Visticker ApS, der er begæret konkurs, skal nu undersøges af politiet.

Foto: Colourbox/Arkiv

Leverandøren af Premier Is har omkring 1,1 millioner kroner til gode hos det omstridte firma Visticker ApS, som nu er under konkurs. Store summer blev flyttet fra firmaet forud for konkursen, og kurator vil nu bede politiet efterforske sagen, skriver Fagbladet 3F.

Selskabet Mejerigaarden – der producerer Premier Is – har begæret Visticker ApS konkurs med et krav om i alt cirka 1,1 millioner kroner. Derudover har 3F rejst krav på 920.000 kroner til rumænske medlemmer, der har arbejdet for Visticker ApS.

"Konkursboet er ved at udarbejde en henvendelse til politiet efter konkurslovens §110 med anmodning om en politimæssig undersøgelse," skriver kurator Andreas Mylin i en mail til Fagbladet 3F.

Slikgrossisten David Yüksel var direktør for Visticker Aps, da Fødevarestyrelsen i juni 2014 konfiskerede fem ton gammelt slik på David Yüksels gård på Harløsevej i Hillerød. Det kostede hans firma en bøde påå 10.000 kroner.

Siden 1. februar 2014 er der overført knap 2,9 millioner kroner fra Visticker ApS til moderselskabet Yüksel Holding eller andre koncernforbundne selskaber, viser kurators opgørelse.

Hverken David Servet Yüksel eller hans advokat Peter Hallgren har ønsket at udtale sig til Fagbladet 3F.

Kilde: Fagbladet 3F

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier