FødevareWatch

Chokolademesters danske kickoff trækker i langdrag

Mikkel Friis-Holm er flyttet hjem til Danmark for at producere sin gourmetchokolade. Forsinket levering af maskineri betyder imidlertid, at han kommer forsinket fra start. Det bliver et travlt efterår, lyder det fra chokolademanden.

Foto: PR/Friis Holm Chokolade

I et tidligere produktionskøkken i Hvalsø i Lejre Kommune har chokoladeverdensmesteren Mikkel Friis-Holm dette forår og sommer haft god tid til at finpudse de sidste detaljer i produktionsplanerne.

Efter at have taget det usædvanlige skridt at flytte produktionen fra Frankrig til Danmark var det meningen, at maskinerne i Friis-Holm Chokolade A/S skulle rulle fra foråret af. Men en række gange er leveringen blevet forsinket, og nu forudser grundlæggeren af firmaet et heftigt efterår.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier