FødevareWatch

Velsmag på gadeplan

Mad på farten rykker sig i disse år. Den traditionelle skinkekutter fra Café Fodkold har især i København fået seriøst selskab af en helt ny street food-kultur. Her serverer boder og foodtrucks gode smagsoplevelser til små penge.

På Papirøen i København over for Nyhavn og Skuespilhuset kan de besøgende hos Copenhagen Street Food nyde mad fra hele verden med udsigt til havnen. Foto: Mikkel Bækgaard | Foto: Mikkel Bækgaard

Venner, ægtepar og børnefamilier sidder samlet ved store langborde midt på asfalten. Vi er i Kødbyen i København en lørdag ved frokosttid på den store parkeringsplads midt i det gamle slagterkvarter på Vesterbro.

Der dufter af grill, bål og mad i alle mulige afskygninger på én gang. Musik fra flere forskellige kilder blander sig med duftene og højlydt snak fra de mange mennesker, der spiser et væld af meget forskellig mad. Nogle får barbecue ribs, andre en krydret thairet med oksekød og masser af urter og andre igen en brasiliansk gryderet med pølser, bønner og trevlet kød.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier