FødevareWatch

"Vores far kan måske spørge: Hvorfor skal vi bruge så mange penge på en retro-isbil?"

Det lille ismejeri i Hornsherred vinder frem med sine øko-produkter. Bag Hansens Flødeis står to brødre med en fortid i reklame- og designbranchen.

Anders Eibyes farfar spiste ymer med puddersukker til morgenmad. Kølig ymer med brun farin, der trækker striber efter skeen. Siddende ved bordet her i køkkenet ved mejeriet, hvor Anders Eibye og hans bror Rasmus Eibye tilbragte deres sommerferier som børn.

"Det ville vi gerne ære. Så vi lavede en puddersukker-is. Men det var verden altså ikke klar til," siger Anders Eibye.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier