"Vores far kan måske spørge: Hvorfor skal vi bruge så mange penge på en retro-isbil?"

Det lille ismejeri i Hornsherred vinder frem med sine øko-produkter. Bag Hansens Flødeis står to brødre med en fortid i reklame- og designbranchen.
AF JULIE HORNBEK TOFT

Anders Eibyes farfar spiste ymer med puddersukker til morgenmad. Kølig ymer med brun farin, der trækker striber efter skeen. Siddende ved bordet her i køkkenet ved mejeriet, hvor Anders Eibye og hans bror Rasmus Eibye tilbragte deres sommerferier som børn.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også