FødevareWatch

Sticks'n'Sushi-chef: Den hårde tone påvirker vores ansatte

Den unuancerede politiske debat får udenlandske ansatte til at føle sig uvelkomne. Og det er en skam, for den danske fødevarebranche kan ikke klare sig uden, siger adm. direktør i Sticks'n'Sushi.

57-årige Kim Rahbek Hansen stiftede Stick's'Sushi sammen med Thor Andersen i 1994. Han er desuden formand for Food Organisation of Denmark. | Foto: Presse/Sticks'n'Sushi

Diskussionen om udenlandsk arbejdskraft har længe kørt for fuldt blus i den politiske debat. Ikke mindst i den netop overståede valgkamp, hvor tonen af og til var hård og uforsonlig, når talen faldt på udlændinge, der rejser hertil for at skabe sig en tilværelse.

Den skarpe retorik er blevet mødt med udbredt hovedrysten i det danske erhvervsliv, hvor flere topledere onsdag påpegede, at de danske virksomheder er dybt afhængige af udlændinge.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier