Fagboss til virksomheder: Hvilken mangel på arbejdskraft?

Ole Wehlast, formand for NNF, afviser, at der mangler dygtige danske fødevarearbejdere. Han opfordrer virksomhederne til at løfte blikket fra bundlinjen og gøre det mere attraktivt at arbejde i branchen.
Ole Wehlast, formand for NNF, mener ikke, at der er mangel på arbejdskraft i fødevareindustrien. | Foto: Jens Dresling/Polfoto/Arkiv
Ole Wehlast, formand for NNF, mener ikke, at der er mangel på arbejdskraft i fødevareindustrien. | Foto: Jens Dresling/Polfoto/Arkiv

Der ingen mangel på arbejdskraft i den danske fødevarebranche.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også