FødevareWatch

Fagboss til virksomheder: Hvilken mangel på arbejdskraft?

Ole Wehlast, formand for NNF, afviser, at der mangler dygtige danske fødevarearbejdere. Han opfordrer virksomhederne til at løfte blikket fra bundlinjen og gøre det mere attraktivt at arbejde i branchen.

Ole Wehlast, formand for NNF, mener ikke, at der er mangel på arbejdskraft i fødevareindustrien. | Foto: Jens Dresling/Polfoto/Arkiv

Der ingen mangel på arbejdskraft i den danske fødevarebranche.

Så klart lyder det fra Ole Wehlast, formand for fagforbundet NNF, der repræsenterer omkring 23.000 fødevarearbejdere over hele landet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier