FødevareWatch

Nowaco udvider i toppen

Nordjyske Nowaco udvider direktionen og introducerer ny organisationsstruktur, der skal understøtte handelskoncernens vækstkurs.

Fra venstre er det Tom Leth, Katja Nielsen og Peter Fisker

Det er ikke mange måneder siden, at datteren til stifteren af den nordjyske handelsvirksomhed Nowaco, Preben K. Nielsen, indtrådte i direktionen som driftsdirektør, og nu udvider man så igen.

Katja Nowak Nielsen, som datteren hedder, får ledsagelse af Tom Leth Jensen på posten som COO i direktionen. Direktionen er dermed inden for få måneder blevet markant styrket på driftsområdet.

Dermed vil direktionen udover Preben K. Nielsen fremover også bestå af driftsdirektørerne Peter Fisker Olesen, Katja Nowak Nielsen og Tom Leth Jensen samt økonomichef Brian Schiønning Larsen.

"Tom Leth Jensen har været ansat ni år hos Nowaco og har opnået et stadig større strategisk ansvar, hvorfor det er naturligt at indsætte ham i direktionen på nuværende tidspunkt," udtaler CEO, Preben K. Nielsen i en pressemeddelelse.

Samtidig med udvidelsen af direktionen, stater man også implementeringen af en regional organisationsstruktur, som skal danne solidt fundament for selskabets fremtidige vækst, som det hedder i meddelelsen.

Virksomheden, der blev startet tilbage i 1972, er i de senere år vokset på især toplinjen, og man har i de seneste to år åbnet 10 nye kontorer. I denne måned har Nowaco åbnet kontor i Uruguay og Italien, og på tegnebrættet ligger der planer om at etablere et københavnsk kontor. Nowaco havde i 2014 en omsætning på ca. 2,5 mia. kr.

Nowaco er Nordjyllands globale købmand

Nowaco leverer stærke tal for året

Datter bliver ny direktør i Nowaco 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier