FødevareWatch

Datter bliver ny direktør i Nowaco

Generationsskiftet går ind i næste fase i den nordjyske handelsvirksomhed, der netop har præsenteret et rekordregnskab med en omsætningsvækst på 15 pct.

Katja Nowak Nielsen bliver forfremmet til driftsdirektør i Nowaco. | Foto: PR / Nowaco.

Generationsskiftet rykker nærmere i Nowaco, hvor Katja Nowak Nielsen er blevet forfremmet til driftsdirektør. Det skriver Børsen.

Den nye direktør er datter af den 78-årige topchef, Preben K. Nielsen, der stiftede det nordjyske handelsselskab sammen med sin kone Juttine Nowak Nielsen i 1972.

Kalenderen viser, at jeg jo nok på et tidspunkt skal trække mig tilbage, og derfor udvider vi nu direktionen med Katja”

Preben K. Nielsen, adm. direktør, Nowaco
Hun er samtidig medlem af bestyrelsen i moderselskabet Tika Holding.

Preben K. Nielsen fortæller, at forfremmelsen er næste skridt i en proces, der skal ende med at datteren overtager tøjlerne i familiefortagendet.

”Vi synes, at tiden var moden nu. Kalenderen viser, at jeg jo nok på et tidspunkt skal trække mig tilbage, og derfor udvider vi nu direktionen med Katja,” siger han til avisen.

Katja Nowak Nielsen er 40 år og har tidligere stået i spidsen for koncernens afrikanske forretning, der er vokset markant de seneste år.

Hun har tidligere afvist i et interview med FødevareWatch, at hun skulle være interesseret i at overtage posten som adm. direktør, men nu ser hun altså ud til at være kommet på andre tanker.

Nowaco, der handler med fødevarer og har hovedsæde i Aalborg, har netop præsenteret et rekordregnskab for bestyrelsen, der viser en omsætningsvækst på 15 pct. til i alt 2,5 mia. kr.

Fisk fra Nowaco hitter i Afrika

Arving klar til at overtage jysk milliardforretning

Dansk fiskeselskab haler stort overskud hjem 

Mere fra FødevareWatch

Horestas nye direktørtrio: Vi skal blive skarpere

INTERVIEW: Horesta er på mange måder den ønskede fælles indgang for hotel- og restaurationsbranchen, men ifølge organisationens tre nye direktører er der dog steder, hvor der kan strammes op. ”Vi er en Ferrari, der kører på to ventiler i stedet for otte,” lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier