
Fødevare- og emballagevirksomheden Good Food Group fra Vejle, som samlet beskæftiger knap 800 medarbejdere, har haft et år, hvor konsekvenserne af den russiske handelsembargo og faldende salg af dyrere produkter er at se på toplinjen. Men i fødevaredelen har man haft held med at løfte bundlinjen en tand.
”Samlet går vi lidt tilbage på resultatet(i Good Food Group, red), fordi vi i Emballagegruppen har slået nogle virksomheder sammen, og i den forbindelse har vi haft en række engangsomkostninger. Det har været del af en mere langsigtet beslutning om at gøre tingene mere effektivt, end vi tidligere har gjort, og det slår nu igennem på tallene," siger adm. direktør Torben Christensen om udviklingen i modersselskabet i 2014.
Allerede abonnent? Log ind.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app