"Jeg kan ikke fortælle om mit arbejde, uden at folk smiler misundeligt"
Niels Petersen bider en chokoladekugle og en lakridspastil midt over for at illustrere sin pointe. Med lillefingeren viser han, hvordan slikket er blevetdrageret, som det hedder i fagsprog. Det er kompliceret at skabe laget uden om kernen. Det kræver ekspertise. Så det er slet ikke så ligetil at flytte hele Carlettis produktion til Polen, sådan som den adm. direktør har truet med at gøre det flere gange.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Givesco Bakery vender stort millionunderskud til plus
For abonnenter
Dansk slik går som varmt brød i udlandet
For abonnenter