Svenske forbrugere fravælger dansk svinekød

Ny undersøgelse viser, at det primært er hensynet til dyrevelfærd og antibiotikaforbrug, der får svenske forbrugere til at springe det danske svinekød over i køledisken. Frygten for MRSA bekymrer, men er ikke den overvejende grund til fravalget af det danske kød.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
AF TINA KRARUP

Af en netop offentliggjort undersøgelse, som markedsanalyse- og konsulentvirksomheden Aspecto har foretaget for FødevareWatch blandt svenske forbrugere, fremgår det, at fravalget af kødprodukter fra Danmark primært skyldes dyrevelfærd og antibiotikaforbrug.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter