FødevareWatch

Orkla kom tilbage på sporet

Efter et år med store udsving på grund af opkøbet af Rieber & Søn, kom der i 2014 igen styr på driften i Orkla Foods Danmark, der leverer en bundlinje, der har kurs mod de gode år i 2010 og 2011.

Som følge af opkøbet af virksomheden Rieber & Søn i 2013, var året et omvæltningens år i Orkla Danmark A/S, og det resulterede i et massivt minus på bundlinjen på knap 20 mio. kr.

Rieber & Søn, der havde en samlet værdi af omkring seks mia. kroner, tilførte i Danmark Orkla-forretningen de kendte varemærker K-Salat og Bähncke, og dermed voksede omsætningen med et slag markant til over én mia. kr. For 2013 betød opkøbet engangsomkostninger på i alt 21 mio. kr., ligesom man også foretog en række nedskrivninger på samlet 25 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier