FødevareWatch

Forbrugerne vil have maden pakket i papir

En international undersøgelse viser, at europæiske forbrugere helst ser deres fødevarer pakket ind i papirbaseret emballage.

Foto: Annelene Petersen/Jyllands-Posten

Dansk Handelsblad fortæller torsdag morgen, at forbrugerne i Europa foretrækker papiremballage om deres mad frem for plast.

Det fremgår af en international undersøgelse, som YouGov har lavet for den europæiske sammenslutning af bølgepapproducenter FEFCO blandt 7.086 forbrugere fra syv europæiske lande.

68 pct. af de 4.857 forbrugere, der svarede i undersøgelsen, foretrak papirbaseret emballage.

Hedegaard Foods satser stort på kontroversielle æggebakker

Arla Sverige satser på naturvenlige mælkekartoner

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier