FødevareWatch

Hedegaard Foods satser stort på kontroversielle æggebakker

Hedegaard Foods har oprettet et nyt emballageselskab, der skal fremstille Eggy Play-æggebakker, som kombinerer fødevareemballage og legetøj. Ambitionen er en trecifret millionomsætning indenfor fem år og et globalt patent er i støbeskeen.

Foto: Presse/Hedegaard Foods

For et par år siden lancerede den danske ægproducent Hedegaard Foods en ny æggebakke kaldet Eggy Play. De farverige plasticbakker, som kombinerer emballage og legetøj og er blevet solgt i Netto, blev dog genstand for en del kritik fra bl.a. Dyrenes Beskyttelse og Forbrugerrådet.

Æggebakkerne blev nemlig brugt til at markedsføre billigere skrabeæg frem for økologiske æg, og organisationerne mente, at det var uhensigtsmæssig markedsføring af æg, som bliver produceret under dårligere forhold, overfor danske børnefamilier.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier